Vangstverslag 24 november pa PR baars en zoon PR snoek

Davy wilde een poging wagen zijn PR baars aan te scherpen en had zijn zoon Wout meegebracht die ook wel eens vanuit een boot op roofvis wilde vissen.

We beginnen met het zoeken naar baars en het duurt niet lang of Davy kan de eerste mooie baars bijschrijven.


Eerste vis van de dag

Dat kunnen Wout en ik natuurlijk niet op ons laten zitten en niet veel later kan ik ook Wout een mooie baars laten drillen.


Kijk pap!

Omdat het even bij deze twee vissen bijft breng ik mijn gasten naar een andere stek. Al na een paar keer werpen heeft Davy opnieuw een baars te pakken.


Daarna gebeurt er niet veel meer, alhoewel..... de #livescope toont echt hele dikke vissen die in groepjes van 3 tot 5 vissen onder de boot komen langszwemmen. Dat moeten toch baarzen zijn. Davy knoopt er een dropshot aan en Wout en ik proberen met een shadje op een loodkop een vis te verschalken. Het is uiteindelijk Davy die er met de hoofdprijs vandoor gaat. Een prachtige baars van maar liefst 48 cm, een nieuw PR!


Een nieuw PR!

Omdat de missie, PR baars volbracht is, gaan we nu snoeken. Wout wil graag snoek vangen en als we al vrij snel trollend de eerste vis weten te verschalken, is hij direct verslaafd aan het trollend vissen op snoek.


Het duurt even voordat de volgende aanbeet komt, maar dan kan Wout opnieuw aan de bak en landt hij weer een snoek.


En vanaf nu loopt het lekker. Regelmatig klapt er een vis op ons kunstaas en Wout drilt vakkundig alle snoeken. Davy en Wout vissen met hardbaits en ik heb er een Herring Shad van #savagegear aan zitten. De vis die nu op mijn shad klapt, terwijl ik die tijdens het trollen even een momentje stil laat hangen, voelt direct beter aan. Snel duw ik Wout de hengel in zijn handen en voor de zekerheid pak ik toch maar even het grote schepnet. Een prachtige 90+ vis komt vervolgens in de boot.


Wat een knoeper!

En zo vliegt de dag voorbij. Uiteindelijk sluiten we een heerlijke dag af met 4 baarzen en 8 snoeken.


En zo moet het, zoon drilt...
pa schept...


Snoek in de boot!

14 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Lure Fishing Guide

KvK 81528825 - BTW NL 8621.27.178.B.01

info@lurefishingguide.com

© 2021 LFG