Het was weer eens tijd

Daar zijn we weer. Een dikke maand na de Luremasters en heel veel gidsdagen verder konden Ruud en ik weer eens samen op pad. Slechter dan tijdens de wedstrijd kon het niet worden en dat kwam ook eigenlijk meteen uit. Binnen een uurtje tikken we wat baarsjes en een snoekje in de boot. Helaas worden er ook een paar keiharde aanbeten gemist (vooral door mij dan) en dan blijf je toch altijd een beetje balend achter. Zou zo'n harde aanbeet van een grote vis geweest zijn.....? We zullen het nooit weten.

We moeten door, want er moet snoekbaars gevangen worden. Eén probleem.... die werkt niet mee. Ik mis een knoeperharde aanbeet als ik mijn shad langzaam vanuit de vaargeul terugvis en Ruud laat zich ook niet onbetuigd door een giga-symbool op de #livescope te missen. (De hengel ging even heel krom..... heel even....)

We vissen een lange drift geconcentreerd uit, maar verder dan die twee missers komen we niet. Als we nog even bij een haven halt houden waar Ruud een paar maanden geleden met Maurice goed gevangen had, weet Ruud dan eindelijk een snoekbaarsje met de binnenkant van onze boot kennis te laten maken.Maar buiten opnieuw enkele missers moeten we het hiermee doen. We zetten de speurtocht voort en na Ruud mag ook ik een snoekie bijschrijven op het scorebord.


Maar ja, daar komen we dus niet voor. Gelukkig worden er dan eindelijk een paar snoekbaarzen wakker en kunnen we een leuke serie stekelruggen binnentakelen.


Als de beet er weer uitgaat varen we nog een eind de rivier op om op een normaal gesproken goede stek even flink te gaan vangen. Maar daar komt het niet van, want de vis geeft niet thuis.

ik vang nog wel mijn PR olieblik, maar dan is bij mij de concentratie op en geniet ik vooral van het avondzonnetje.


Ruud heeft er duidelijk nog wel zin, want hij vist geconcentreerd verder en met succes. Een snoekbaars en een snoek worden nog verschalkt en dan is het weer mooi geweest. De volgende afspraak staat op over twee weken. Strakke lijnen!#savagegear #luredtackleshop
44 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Lure Fishing Guide

KvK 81528825 - BTW NL 8621.27.178.B.01

info@lurefishingguide.com

© 2021 LFG