Van eventjes geleden


Twee weken geleden heb ik voor de verandering weer eens een vrij aardig dagje gehad, maar doordat direct daarop de paasvakantie volgde had ik nog geen tijd gehad om mijn bevindingen te delen.

De dag opende prachtig en ja... dat voelt toch wel lekker als je dan de plas opvaart.


Ik vaar niet te ver uit en laat de elektromotor een voorgeprogrammeerde route lopen in de richting van mijn oude stek. De stek die ik vroeger altijd zeer secuur met de kayak uitviste. Lang hoef ik vandaag niet te wachten, want al bij de derde worp wordt mijn shad vlak boven de bodem genomen. Een net geen maatse snoekbaars komt even in de boot en vrij kort na de release sla ik twee keer mis op een paar zeer serieuze aanbeten.

Met de aanbeet die daarna volgt weet ik een kapitale snoekbaars te landen...... nu vis ik over het algemeen met vrij kleine shads, maar op de foto is duidelijk zichtbaar dat dit een snoekbaars is die van overdrijven houdt.


De vis die na de mini binnenboord komt blijkt dan uiteindelijk met zijn 55 cm de grootste van de dag te worden, maar het fijne weer en de toch regelmatig binnenkomende aanbeten afgewisseld met een paar vriendelijke bezoekers, maken er een aangename dag van.

De teller stopt uiteindelijk bij 9 vissen. Ik probeer nog de dubbele cijfers in te gaan, maar nummer 10 heeft duidelijk geen honger meer.

#baarsjager #snoekbaars #perchhunterscom #fins

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Lure Fishing Guide

KvK 81528825 - BTW NL 8621.27.178.B.01

info@lurefishingguide.com

© 2021 LFG