Zeven beten, vijf vissen


De weersverwachting voor midden februari is bijna te mooi om waar te zijn....... zon, nauwelijks wind en +/- 15 graden........ Maar het blijkt toch waar te zijn. Om half negen laten we de boot te water en nog voor 9 uur gaan de eerste shads het diepe in. Door werpend te vissen en de shad tergend traag, bijna slepend, over de bodem te vissen weet ik na een uurtje mijn eerste aanbeet te verzilveren. Een grote 70'er snoekbaars knalt keihard op de zwart/grijze Fin-S, de dikke vis, al barstensvol met kuit, onthaak ik snel naast de boot. Niet veel later haak ik een mooi tweede snoekbaars; een stuk kleiner maar net zo welkom. Dan valt het stil en verkassen we naar een andere stek. Hier haak ik snel achter elkaar twee dikke snoekbaarzen en na een klein half uur nog een baars. De baars komt van ca. 10m diepte en is opvallend donker gekleurd. De meeste baarzen die hier van het diepe afkomen zijn vaak erg bleek en flets. Helaas is het na de baars afgelopen. Ik krijg in de middaguurtjes nog twee aanbeten, maar beide vissen worden gelost.

#baars #snoekbaars #fins

1 vista0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Lure Fishing Guide

KvK 81528825 - BTW NL 8621.27.178.B.01

info@lurefishingguide.com

© 2021 LFG